Manieren om vaseline te gebruiken


Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar zodra het kouder begint te worden gebruik ik extreem veel vaseline en labello. Maar vaseline kan je op meer manieren gebruiken dan alleen maar voor je lippen, ik ga er jullie een paar vertellen!  1. Gebruik je vaseline op je wenkbrauwen, je haartjes zullen niet alle kanten op gaan staan na een fietstocht en het zal er een stuk netter uit zien!
  2. Smeer wat flinke klodders op je nagelriemen, ze zullen er heel zacht van worden en je hebt geen last meer van losse velletjes
  3. Je zou het misschien niet denken, maar vaseline op je wimpers smeren is goed! Als je elke avond voor  het slapengaan een dun laagje vaseline op je wimpers doet, zullen ze na een tijdje voller worden
  4. Gebruik een kleine hoeveelheid in je haar om gespleten haarpunten te verbergen. Als je echt van je gespleten haarpunten af wil zul je echt naar de kapper moeten gaan! Dan helpt vaseline niet.
  5. Heb je even geen scheerschuim bij de hand? Gebruik wat vaseline! Het scheermesje zal over je huid heen glijden
  6. Natuurlijk gebruik je het voor droge huid! Op je lippen, je handen, je ellebogen, zelfs onder je voeten op eeltplekjes!

1 opmerking: